+31 76 26 00 000 info@kvpartners.nl

   we doen wat nodig is

   we vinden een oplossing

   we hebben geen tijd voor franje

   we nemen verantwoordelijkheid

   we zijn optimistisch

   Key Valuation Partners is een onafhankelijk management en adviesbureau gespecialiseerd in  energie en techniek. Al ruim 10 jaar ondersteunen wij ondernemers bij de ontwikkeling van nieuwe initiatieven en nemen de eindverantwoordelijkheid als dat nodig is. Oprichter is ir. Ralph van Hof RV en werkt intensief samen met een vast team van experts hij heeft internationale is waarderingsdeskundige met een diepgaande kennis van techniek jaren lange ervaring met M&A processen en organisatieveranderingen.

    

   Van Hof heeft directieervaring als CFO en CEO bij grote ondernemingen als Philips, TBI en de energiebedrijven ENECO, NRE en Fortum. Hij begeleidde veranderingsprocessen en boekte successen in het managen van verkoopprocessen (M&A).

   Van Hof heeft zowel een technische opleiding Werktuigbouwkundig ingenieur TU- Delft als een economische opleiding Business Valuation RSM Rotterdam. Die combinatie is belangrijk bij het beoordelen van technische bedrijven en bij technologische innovaties in het algemeen. Omdat bij het maken van bedrijfsplannen en het optimaliseren van projecten de problematiek ‘multi-complex’ is. Het gaat in de huidige economie steeds meer om een combinatie van organisatie, financiering, commercie en technologie. Zijn achtergrond en ervaring helpen om snel situaties te kunnen analyseren.

    

   Investeerders

   In opdracht van investeerders beoordelen wij business plannen en doen due diligence onderzoek bij ondernemingen om risico’s of eventuele gebreken te onderzoeken. Ook bewaken wij de voortgang van een investering of project.  Als de resultaten tegenvallen ontwikkelen wij een herstelplan en zorgen voor een succesvolle implementatie.

   Ondernemers

   Key Valuation Partners beoordeelt investeringen en optimaliseert businessplannen. Wij helpen bij het aantrekken van bank financiering of verschaffers van eigen vermogen. Door het bewaken van de voortgang, verbeteren wij de informatie-uitwisseling tussen ondernemers en kapitaalverschaffers. Bij stagnerende projecten stellen wij een herstel plan op en voeren deze uit.

   Dienstverleners

   Key Valuation Partners werkt samen met accountants, die de bedrijfswaardering uitbesteden. Voor advocaten onderbouwen wij de schade bij een geschil en geven onafhankelijk advies. Ook Fiscalisten roepen onze hulp in voor een bedrijfswaardering. Wij helpen hen bij het optimaliseren van de structuur of technologische vernieuwingen binnen ondernemingen, met als doel de waarde in de toekomst te vergroten. Interim managers hebben ook vaak baat bij onze analyse van de bedrijfswaarde en kunnen daarmee werkzaamheden uitvoeren voor het optimaliseren van de bedrijfsvoering.

   Operations

   Wij werken vaak in een omgeving waarin de hoogste eisen worden gesteld aan de operationele processen en kapitaalsintensieve installaties. Pieter de Jonge is verantwoordelijk voor de realisatie en het operationele risk management en specialist op het gebie van inspectie, controle analyse en certificering. De succesvolle samenwerking met Pieter is op de werkvloer ontstaan door zijn pragmatische aanpak. Hij maakt snel duidelijk welke maatregelen nodig zijn om risico’s te reduceren, time to market te versnellen, kwaliteit, veiligheid en prestaties van producten te garanderen en te werken volgens alle wettelijke normen.

    

   English