+31 76 26 00 000 info@kvpartners.nl

   Windenergie

   Vanaf 2009  ontwikkelen en realiseren we windparken in Nederland, Belgie, UK en in het Caribisch gebied op land en op zee.

   Sinds 2015 insourcen  en optimaliseren wij het technische en financiele beheer van bestaande windparken. Dat betreft het remote beheer en de aansturing van  technisch onderhoud, de handel en verkoop van opgewekte stroom, de administratieve verplichtingen en met de directievoering.

   LNG

   Om de leveringszekerheid te kunnen garanderen en de kosten van energie betaalbaar te houden wordt LNG steeds belangrijker.

   KVpartners kan LNG-installaties turn-key realiseren en het operationele beheer voor de opslag en de distributie van LNG-installaties kostenefficient insourcen.

    

    

   Geothermie

   In Turkije, Chilie en Nederland hebben wij ervaring met de ontwikkeling en de realisatie van diepe geothermie voor stroom opwekking maar hebben ook jarenlange ervaring met warmte koude opslag en warmte distributie.

   Power productie

   Zowel voor de tijdelijke back-up als voor de 24 x 7 stroomproductie hebben wij operationele en directie-ervaring met de bouw en beheer van diverse electriciteitscentrales en systemen.

   Energie transitie

   Wij hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren van bestaande infrastrcutuur en installaties en weten wat er nodig is om de leveringszekerheid en veiligheid te garanderen.

   Technologie

   Wij hebben eraving zowel met klassieke machinebouw als kennis van de laatste technische ontwikkelingen om nieuwe toepassingen mogelijk te maken op het gebied van subsea datacommunicatie en recycling van grondstoffen.

   Storage en power quality

   De verduurzaming van onze energievoorziening stelt toenemende eisen aan de opslag en distributie. Door onze internationale projecten hebben het overzicht wat mogelijk is in de praktijk en werken nauw samen met onze partners om van de nieuwste ontwikkelingen gebruik te kunnen maken.

   Nieuwe energie mix

   De diversiteit van brandstoffen neemt de jaren toe. Dat heeft gevolgen voor de logistiek maar ook voor het beheer en onderhoud van technische installaties. Wij hebben ervaring in het beheer en optimaliseren van de gehele keten inclusief de handel in diverse brandstoffen.

   Projectontwikkeling

   Planontwikkeling van investeringen met een duurzzam rendement,

   Realisatie

   Internationale Turn key projectrealisatie

   Assetmanagement

   Intergraal beheer van assets gedurende de gehele levensduur

   Support

   Bijonverwachte ontwikkelingen of als tijdelijk extra expertise nodig is

   English